14 червня відбулася 24-та зустріч Steering group Пріоритетного напряму 9 ЄСДР.

14 червня відбулася 24-та зустріч Steering group Пріоритетного напряму 9 ЄСДР.

👥 До онлайн-події долучилися представники органів державної влади у сфері освіти, соціальної політики та працевлаштування з країн-членів ЄСДР, а також представники Європейської Комісії, структурних фондів ЄС, Дунайської регіональної програми, ETF - European Training Foundation, дослідницьких центрів в сфері діяльності ПН 9 та Danube Youth Council. Україну представляли Міністерство освіти і науки України, Міністерство соціальної політики України та Український інститут міжнародної політики. 
 
👉 У ході зустрічі відбулось обговорення та обмін інформацією щодо розвитку освіти, ринку праці та соціальної політики в країнах ЄСДР. Також учасники обговорили проекти та майбутні заходи, які заплановані в рамках Пріоритетного напряму 9. Окремо увага була приділена Європейському року умінь та навичок 2023, запланованим заходам та можливостям.
 
📍 Нагадуємо, що Ukrainian Institute for International Politics тісно співпрацює з координатором ПН9 в Україні - Міністерство освіти і науки України, яке разом з галузевими міністерствами Австрії та Молдови співкоординує Пріоритетний напрям 9 Дунайської стратегії з 2020 року.
  • Створено .