Спільне засідання Платформ громадянського суспільства ЄС та України, Молдови, Грузії і Вірменії

11 вересня відбулося спільне засідання Платформ громадянського суспільства ЄС та України, Молдови, Грузії і Вірменії, організоване Європейським соціально-економічним комітетом 🇪🇺🇺🇦🇦🇲🇬🇪🇲🇩
 
Це була перша зустріч такого формату. Особливу увагу зосередили навколо важливої ролі громадянського суспільства у співпраці та вступі України до ЄС. Обговорили ініціативу Президента EESC - European Economic and Social Committee Олівера Рьопке щодо залучення громадянського суспільства України до діяльності Комітету.
 
💡 Засідання відбулося представників структур Європейської Комісії, Mission of Ukraine to the EU, органів влади, громадянського суспільства та партнерів Платформ громадянського суспільства з України, Вірменії, Грузії та Молдови. Разом учасники обговорили ряд найважливіших тем:
🔸 шляхи посилення ролі громадянського суспільства у процесах європейської інтеграції;
🔸 розвиток платформ діалогу за участі громадськості;
🔸 роль громадянського суспільства у подоланні викликів на ринку праці, сфері світи, протидії дезінформації.
 
🔻 Нагадаємо, що Платформа громадянського суспільства Україна-ЄС є одним з органів, створених відповідно до Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Платформа є майданчиком, у рамках якого організації громадянського суспільства обох сторін здійснюють моніторинг реалізації Угоди з точки зору громадянського суспільства, а також виробляють рекомендації відповідним органам.
  • Створено .