23-тя зустріч Steering group Пріоритетного напряму 9 ЄСДР

До онлайн-зустрічі долучилися представники органів державної влади у сфері освіти, соціальної політики та працевлаштування з країн-членів ЄСДР, а також представники Європейської Комісії, структурних фондів ЄС, Дунайської регіональної програми, ETF - European Training Foundation, дослідницьких центрів в сфері діяльності ПН 9. Україну представляли Міністерство освіти і науки України, Міністерство соціальної політики України та Український інститут міжнародної політики.
 
👉 У ході зустрічі відбулось обговорення та обмін інформацією щодо розвитку освіти, ринку праці та соціальної політики в країнах ЄСДР. Також учасники обговорили проекти та майбутні заходи, які заплановані в рамках Пріоритетного напряму 9. Окремо увага була приділена зворотньому зв'язку щодо 11 Щорічного Форуму ЄСДР та Міжнародної конференції «Освіта, перепідготовка та інклюзія: трансформація під час кризи», організованим під Головування України в Стратегії ЄС для Дунайського регіону.
Учасники обговорили також перспективи співробітництва із PA8, а також новини установ-партнерів - ETF - European Training Foundation та Education Reform Initiative of South Eastern Europe. Завершилася зустріч прийняттям поточної PA9 Work Programme.
 
📍 Нагадуємо, що Український інститут міжнародної політики тісно співпрацює з координатором ПН9 в Україні - Міністерством освіти і науки України, яке разом з галузевими міністерствами Австрії та Молдови співкоординує Пріоритетний напрям 9 з 2020 року.